Rase koje su dokaz da kuce i mace mogu da budu drugari.

Zlatni retriver

Zlatni retriveri su među najboljim rasama pasa za mačke jer su s njima zaista zlatni. Ljubazni i empatični, zlatni retriveri spremno prihvataju mačke kao deo porodice.

Međutim, ovu rasu pasa treba obučiti da ne juri mačku odmalena. Kad to postignete, zlatni retriver i mačka će sigurno biti savršen spoj. Osim toga, ovoj rasi pasa je urođeno da bude ljubazna prema drugim ukućanima i kućnim ljubimcima.

Labrador retriver

Oni su prave maze, a ne borci. Rado će prihvatiti mačku u svoj krug prijatelja. Uz drugarstvo sa vašom mačkom, labrador će biti nežni džin koji će biti idealan pratilac i vašoj deci. Iako nisu ljubomorni i više su nego voljni da podele svoj prostor sa mačkom, znajte i da mačka mora biti spremna da deli svoj prostor sa psom.

Bigl

Čini se da ljubazni bigl uživa u mačjem društvu — možda zato što je uzgajan za lov u čoporima. Stoga gleda na mačku kao na brata ili sestru. Ipak, držite se jednog bigla; zajedno, u grupi ovi psi mogu razviti takozvani mentalitet čopora, a kad su sami, veća je verovatnoća da će se udružiti sa mačkom, navodi nylabone.com.

Bigl je zbog svojih osobina pravo zadovoljstvo i za porodicu, i za druge životinje.

Mops

Mops je oličenje prijateljske rase i još jedan pas koji je dobar sa mačkama. Sve dok mačka dozvoljava mopsu da uđe u njen prostor, oni često brzo postaju prijatelji. Pošto mopsovi vole pažnju, s macom se može povezati i igrati dok su ljudi van kuće.

Osim toga, ova rasa pasa uživa u izležavanju, tako da nećete imati problema sa njima da jure vašu mačku. Mops je simpatičan i obično bezbedan i za male životinje, poput morskih prasića i miševa.

Izvor: rs.n1info.com

0
YOUR CART
  • No products in the cart.