Svi smo mi u djetinjstvu željeli imati papagaja kao kućnog ljubimca. Kako drugačije? Ove ptice su sposobne pružiti radost i poboljšati raspoloženje. Dirljiva je njihova svijetla odjeća, smisao za humor i smiješne ludorije.

Valovite, ara, ogrlice i zaljubljene ptice – zajedničko je svim papagajima da su plave boje. Možete pogledati ljepotu takvih ptica fotografija plavog papagaja predstavljen u nastavku.

Kupi plavu papigu danas nije problem. Ima dovoljno mjesta za stjecanje pernatog prijatelja: prodavnice kućnih ljubimaca, tržnica za ptice, rasadnici i privatni prodavači. Ali prvo morate odlučiti o tome pogled na plavu papigu, budući da različitim pticama trebaju različiti životni uvjeti, a i hrana im se donekle razlikuje.

Zumbul ara je velika plava papiga… U pravilu se takve ptice drže u zoološkim vrtovima, a ne kod kuće. Takva ptica zahtijeva puno prostora za svoj puni razvoj, stoga se drži u kavezu za volijere, a ne u običnom kavezu. Papagaj plava ara ima jak kljun i glasan glas, pa neće svi biti zadovoljni s tako glasnim susjedom.

Izvor: http://bs.petmypet.ru

0
YOUR CART
  • No products in the cart.