Evo nekoliko rasa koje treba uzeti u obzir ako je vaš dom mali prostor sa komšijama u blizini. „Najbolji pas u stanu“ može značiti više stvari, u zavisnosti od osobe. Za neke, to je čisto pas koji može da živi mirno i srećno u manjem prostoru. Za druge, to bi mogao biti pas koji može da izađe i bude aktivan samo vikendom, a da se ne oseća skučeno ili nesrećno tokom radne nedelje.

1. Kovrdžavi bišon

Jedna od najugodnijih, najslađih rasa na planeti, bišon frize je ljubitelj veselih ljudi koji je lako jedan od najboljih pasa za stan. Iako mogu da budu odlični psi za takmičenje u agilitiju, oni su takođe više nego srećni da mirno provode duge sate na kauču.

2. Engleski hrt

Znamo, izgleda čudno da najbrži član carstva pasa napravi listu najboljih pasa za stan. Ali evo tajne o hrtovima: oni imaju dve brzine, sprint i dremanje. Dakle, oni će rado prihvatiti vaš aktivan životni stil.

3. Kavalijer španijel

Oni su takođe savršeni pas za stan! Neverovatno inteligentni, duboko odani mali psi su tihi, prijateljski nastrojeni i dovoljno mali da se s lakoćom uklope čak i u najudobniji studij.

4. Bulldog

Buldozi imaju tendenciju da budu izuzetno ležerni psi prilagođeni kauču koji se dobro prilagođavaju životu u stanu.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.